Bedrijvencentrum Drechtsteden:

flexibele huisvesting voor startende ondernemers!  

Bedrijvencentrum Drechtsteden biedt ZZP-ers en (startende) ondernemers flexibele huisvesting op een goede locatie in Dordrecht en Sliedrecht. Door het bieden van extra diensten en voorzieningen willen wij het de ondernemer overzichtelijker en gemakkelijker maken. Dit alles tegen een voordelig tarief en flexibiliteit in de af te nemen diensten en voorzieningen.

U huurt al een kantoorruimte vanaf 33 m2. Wilt u liever een bedrijfsunit met eigen ingang huren, dan is dat ook geen probleem. Ook als u maar enkele dagen in de week een werkplek nodig heeft dan zijn onze flexwerkplekken zeker interessant voor u! Heeft u geen vierkante meters nodig, maar wilt u toch gebruik maken van alle faciliteiten, dan behoort ook een virtueel kantoor tot de mogelijkheden.

Lees meer over alle mogelijkheden op deze website of neem contact met ons op voor informatie over prijzen en het actuele huuraanbod. 

Actie: 10 keer flexwerken in Sliedrecht en 10de keer een gratis lunch!

Lesruimte en vergaderruimte te huur

10 keer flexwerken in Sliedrecht inclusief gratis internet en flexplek en gratis lunch bij 10de keer flexwerken. 

Geef je op voor onze nieuwe actie. Binnen 6 maanden is er de tijd om 10 keer gebruik te maken van de flexplek in het Bedrijvencentrum in Sliedrecht. Bij de 10de keer gebruik te hebben gemaakt van onze faciliteiten trakteren wij op een gratis lunch.


Ge´nteresseerd?                                                                         Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 078 - 652 11 11.


   

Bent u op zoek naar een lesruimte om bijvoorbeeld workshops, trainingen of lessen te geven? Het Bedrijvencentrum in Dordrecht beschikt over een leslokaal met tafels en stoelen voor circa 50 personen. 


Voor kleinere gezelschappen en groepen tot circa 40 personen kunt u in zowel Dordrecht als Sliedrecht tegen een zeer aantrekkelijk tarief de kleine of grote vergaderzaal huren.


Informeer naar de mogelijkheden en de gunstige tarieven,                tel. 078 - 652 11 11.